Máte-li problém se zobrazením obsahu, pokračujte prosím zde.

Autoklub České Republiky Newsletter listopad 2020

Prezident Autoklubu ČR

Vážení členové Autoklubu ČR, milí autoklubáci,

z mnoha rozhovorů, telefonátů a e-mailů s vámi vím, jak vám leží na srdci stabilita a zdárná volba nového vedení naší organizace na příští období. Bohužel koronavirová doba neumožnila, abychom uskutečnili valnou hromadu minulou sobotu. A vidím to úplně stejně, také mě mrzí, že se termín posouvá na 12. prosince. Mohu vás ubezpečit, že v tomto termínu valná hromada s jistotou proběhne, jak jsme to už avizovali na I. Online videokonferenci. V této chvíli je podána naše žádost o udělení výjimky z mimořádných opatření na ministerstvu zdravotnictví. Pokud rozhodnutím státních orgánů nebude umožněno, abychom valnou hromadu pořádali v klubovém domě prezenční formou, operativně připravujeme pravidla pro hlasování mimo zasedání valné hromady. Jestliže nepůjde konat hlasování delegátů v klubovém domě, proběhne přímo ve volebních krajích, geograficky shodnými s kraji České republiky. O přípravách, místech hlasování a termínech budete detailně informováni. Každopádně, 12. prosince 2020 budeme znát vedení Autoklubu ČR na další čtyři roky.

Autoklub ČR je svými úspěšnými aktivitami a udělené pravomoci národní sportovní autority mezinárodními federacemi trnem v oku konkurence. Musím vás upozornit na závažné skutečnosti. Vzhledem k tomu, že v poslední době došlo k úniku neveřejných zpráv z jednání orgánů Autoklubu ČR k osobám, které k nim jinak neměly a nemohly mít žádný přístup, došlo k technické kontrole komunikačních zařízení specializovanou firmou. Kontrola zjistila, že mobilní telefony výkonného ředitele a mé osoby se staly předmětem útoku opravdu sofistikovanými špionážními a odposlouchávacími softwary a aplikacemi. Ty umožňovaly sledování činnosti, kopii dat a textové komunikace, odposlech telefonických hovorů a částečnou kontrolu nad zařízením. V této věci bylo podáno trestní oznámení, věřím, že orgány činné v trestním řízení pachatele vypátrají.

Že Autoklub ČR mají zájem ovládnout lidé s pochybnými zájmy, to je všeobecně známo. Proto použití odposlechů, sledování a špionáže pro mě nejsou překvapením. Není vyloučeno, že se ještě objeví nějaké další špinavosti, které mají za cíl zdiskreditovat celou naši organizaci. Proti takovým praktikám se slušný člověk nemůže bránit. Trápí mě to stejně jako vás, buďme si ale jistí, že tyto unfair útoky skončí valnou hromadou. Pak se vrátíme k normální práci. Autoklub České republiky nedáme! Děkuji vám za podporu.

Se srdečným pozdravem
Jan Šťovíček
prezident Autoklubu ČR

V Praze 24. listopadu 2020

Autoklub České Republiky
Autoklub ČR Členství v autoklubu Nadační fond
Autoklub ČR Členství v autoklubu Nadační fond

Odhlášení z odběru novinek:
Tato e-mailová zpráva je obchodním sdělením dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti
a je zaslána na základě registrace v AUTOKLUBu ČR.
Pokud si nepřejete dostávat další informace o aktuálních akcích a nových slevách, klikněte ZDE.