Autokros na Olympijském festivalu Brno 2018

Autokrosová akademie na Olympijském festivalu Brno sklízí mezi návštěvníky obrovský úspěch. Závodní RACER BUGGY 160 si od samého začátku vyzkoušelo již přes 400 dětí.
Vedle zimních olympijských disciplín mají malí návštěvníci brněnského výstaviště v rámci Olympijského festivalu Brno 2018 možnost vyzkoušet si také automobilovou disciplínu. Zkušební trať Autokrosové akademie najdou zájemci u pavilonu Z a každý den od 9:00 hodin si mohou pod vedením instruktorů vyzkoušet závodní speciál RACER BUGGY 160. V pátek stanoviště motorsportu navštívil prezident Autoklubu ČR Jan Šťovíček společně ministrem MŠMT Robertem Plagou a předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu Radkem Vondráčkem a byli s průběhem náborové akce velice spokojeni. Vždyť sami organizátoři z řad amatérských jezdců zaznamenali více než 20 nadějných jezdců, kteří budou pozváni do druhého kola akademie. 

Akademie bude probíhat po celou dobu konání festivalu to je do 25. února 2018. Jezdí se každý den od 9:00 hodin do 17:00 hodin v Pavilonu Z. Všechny návštěvníky tímto zveme k návštěvě našeho závodního stanoviště. 

Sdílet