Zástupci Autoklubu ČR se sešli s představiteli města Liberce

Ač se zatím v České republice nezávodí, motoristický sport a vše kolem motorismu samozřejmě žije a řeší nejenom věci současné, ale především budoucí. Autoklubu České republiky a jejím klubům jde samozřejmě o co nejširší spolupráci se všemi důležitými subjekty. Proto nás velmi potěšilo, že si během právě uplynulých dní udělali na nás čas i významní představitele největšího města severních Čech. Zástupce motoristického sportu přijal v minulých dnech v reprezentačních prostorách liberecké radnice primátor Tibor Batthyány a náměstek Tomáš Kysela

Delegaci AČR vedl viceprezident pro motocyklový sport Petr Moravec a ten spolu se zástupci místních klubů diskutovali s představiteli města nejenom o podpoře pro významné sportovní akce, ke kterým patří červnové semifinále mistrovství světa jezdců do 21 let na ploché dráze pořádané místním plochodrážním klubem, ale samozřejmě se řešili i problémy dalších motocyklových a automobilových závodů na území tohoto města.
Potěšitelné bylo, že všichni zúčastnění však nemluvili jenom o sportu, ale také o podpoře dalších aktivit ať již ve výchově mladých motoristických sportovců, tak i ve veteránském hnutí či kolem místního autocampingu. Samozřejmostí byla i snaha najít vzájemnou podporu v oblasti všeobecného motorismu.
Všichni zúčastnění se shodli na tom, že je jejich zájmem, aby spolupráce ve všech oblastech byla bez problémů a jak město, tak i AČR mají zájem na co nejužší spolupráci, která bude v oblasti projednaných okruhů ku prospěchu všech. Což je samozřejmě dobrá zpráva pro všechny motoristy a věříme, že i občany Liberce.
Fotogalerie: Jana Kodymová 

Sdílet