Rallycross Cup, Sedlčany, 18. 6. 2016

Vedle závodů, ve kterých se jezdí o mistrovské body a tituly podporuje ACČR i klubové závody. Jedním z takových závodů je i Rallycross Cup. Projekt, který vznikl s cílem podpořit domácí rallycrossovou scénu, přilákat do této disciplíny nové jezdce, a to především ty mladé. Jedná se o velmi unikátní podnik, kde se na jednom závodišti v jeden den potkají republikoví závodníci s jezdci, kteří jsou v rallycrossu úplnými začátečníky.

V letošním roce se jede druhý ročník tohoto seriálu, a ačkoliv je Rallycross Cup nováčkem mezi závody, získává rapidně na popularitě a startovní rošty se rychle zaplňují. První závod letošního ročníku, který se uskutečnil v Sosnové, sice ukázal, kdo by tuto sezónu mohl mít navrch, ale každý závod je jiný. Druhý závod Havoline Rallycross Cup pohár Chlazení Novák se představí v sobotu 18. června 2016 na sedlčanské kotlině a my vás na tuto akci srdečně zveme.
Přijďte se podívat a vyberte si své jezdce, kterým budete fandit po zbytek letošní závodní sezóny. Nebo se jím sami staňte Vy! Pohár Rallycross Cup (Havoline, Chlazení Novák) je klubovým závodem, a proto není potřeba licence či homologovaný vůz, stačí odvaha, pár koní pod kapotou a smysl pro fair play.
Více informací k těmto závodům naleznete na ZDE

Sedlčanská kotlina se těší na Vaši návštěvu.

Program závodu:
06:00 – 08:00 hod. technická a administrativní přejímka
07:30 – 08:30 hod. volný trénink
08:45 – 09:00 hod. rozprava s jezdci
09:00 – 11:00 hod. první rozjížďky
11:00 – 13:00 hod. druhé rozjížďky
13:00 – 15:00 hod. třetí rozjížďky
od 15:00 semifinálové a finálové jízdy

Sdílet