POZVÁNKA NA VÍKEND

Druhý prázdninový víkend přináší další porci automobilových i motocyklových závodů. Můžete se opět těšit na adrenalinové zážitky a zajímavé doprovodné programy.

BOHEMIA RALLY MLADÁ BOLESLAV

Asi největším tahákem nadcházejícího víkendu bude 51. ročník Bohemia Rally Mladá Boleslav, který je součástí Mistrovství ČR v automobilových soutěžích. Bohemka je tradičně doplněná o historická vozidla, Legendy a EcoRally. Mezi téměř stovkou přihlášených posádek domácího šampionátu v rally nebude chybět nikdo ze současné špičky.

www.rallybohemia.cz

BRNO GRAND PRIX REVIVAL

Na Masarykově okruhu v Brně můžete sledovat průřez 100 lety automobilového závodění. Tohle si nenechte ujít, uvidíte desítky unikátních závodních speciálů od meziválečných vozů Grand Prix až po Formuli 1.

www.brnogp.cz

CZECH KART OPEN WACKERSDORF

Čtvrtý závod Mistrovství ČR v kartingu a Pohár AČR právě probíhá v německém Wackersdorfu. Od našich hranic to není daleko, tak i tam se můžete zajet podívat.

www.poharcr.cz

FIM MINIGP CZECH REPUBLIC & MINIRACING CZECH REPUBLIC

V pořadí čtvrté pokračování šampionátu FIM MiniGP Czech Republic & Miniracing Czech Republic 2024 zavítalo letos podruhé na známou jihočeskou trať v Písku. Tady můžete sledovat naše nové motocyklové naděje.

www.miniracing.cz

MEZINÁRODNÍ MOTOCYKLOVÉ ZÁVODY NA PŘÍRODNÍCH OKRUZÍCH

Kousek od Žiliny, na letišti v Dolním Hričově se konají mezinárodní závody motocyklů na přírodních tratích.

Kompletní kalendář sportovních i mimosportovních akcí naleznete na úvodní straně našeho webu.

(Jan Koudelka)

Sdílet