Pořadatelé Středoevropské rally spouští přihlášky do závodu

Přípravy na Středoevropskou rally, letošní předposlední závod seriálu mistrovství světa, jsou v plném proudu a protože je už známý přesný itinerář soutěže, pořadatelé nyní zveřejňují Zvláštní ustanovení a v sobotu 26. srpna spustí přihlašovací systém. Posádky se tak mohou seznámit se všemi organizačními záležitostmi Středoevropské rally a přihlásit se do závodu, který se zapíše do historie motoristického sportu v České republice.

„Počet přihlášených je z organizačních a logistických důvodů omezený a do soutěže se může přihlásit maximálně osmdesát posádek. Přijetí přihlášky nebude automatické, soutěžící tedy musí počítat s tím, že odesláním formuláře ještě nemají jistý start. Pořadatel musí přihlášku schválit a má také právo ji bez udání důvodů odmítnout. V případě velkého zájmu je pouze na jeho uvážení, které posádky dostanou zelenou,“ vysvětluje Jiří Nejdl, zástupce ředitele Středoevropské rally.

První závod Mistrovství světa v rally na našem území zahájí slavnostní start v Praze na Hradčanském náměstí ve čtvrtek 26. října 2023. Následovat budou divácky velmi atraktivní superspeciální rychlostní zkoušky ve Velké Chuchli a v Klatovech.

Zvláštní ustanovení, přihlašovací systém a mnoho dalších naleznete na stránkách:

www.centraleuropeanrally.eu

Kontakt pro média:

CZE / CER Mediateam

Tibor Alföldi, T: +420724143139, e-mail: talfoldi@centraleuropeanrally.eu.

Sdílet