Slovo prezidenta Autoklubu ČR

Vážení členové Autoklubu ČR, milí přátelé,

dovolte, abych se na vás poprvé obrátil v našem pravidelném newsletteru z titulu mé nové funkce prezidenta Autoklubu ČR.

Jsem velmi rád, a chci poděkovat vám všem, že jste mi na Valné hromadě Autoklub ČR udělili silný mandát 95% hlasů delegátů. Velmi si toho vážím. Tento mandát je pro mě ovšem i velkým závazkem vůči vám všem, jež jste takto podpořili můj program. Já i můj tým se budeme snažit vaši důvěru nezklamat a postupně zrealizovat naši vizi, kterou jsme vám v posledních měsících představili.

Volební Valnou hromadou Autoklubu ČR samozřejmě naše práce neskončila. Naopak – teprve začíná. A tak, jako tomu bylo doposud, bude to dílo společné nás všech, všech „autoklubáků“, všech nás, kteří obětujeme svůj volný čas a investujeme svoje úsilí, často i na úkor osobních zájmů, pro rozvoj naší organizace. Autoklub stojí na nás všech, a bude to tak i nadále. Proto vás chci všechny požádat, abyste ve svém úsilí pokračovali i dále a stali se tak součástí širokého týmu, který provede změnu Autoklubu zajišťující jeho rozvoj k lepšímu.

Chci vás také požádat o trpělivost. Šíře našich činností je taková, že provedení změn směřujících k naplnění naší vize nového Autoklubu zabere určitý čas. Musím vás proto poprosit o alespoň jednoroční dobu „hájení“, protože výsledky změn se ve větší míře projeví pravděpodobně až v roce 2018.

Přeji vám všem klidné předvánoční období, pokud možno beze shonu a starostí, a těším se na naši budoucí spolupráci!

S přátelským pozdravem

Jan Šťovíček
prezident Autoklubu ČR

Sdílet