LEDAŘI UZAVŘELI SVOJI SEZÓNU

Jako první sezónu začínají, ale také jako první ji končí. I když mistři České republiky budou oficiálně vyhlášeni až na konec celé motocyklové sezóny na „Galavečeru mistrů AČR“ tak jezdci, organizátoři i příznivci už mají svoji sezónu vyhodnocenou. Na přátelské, neformální vyhodnocení se sešli v přeloučské restauraci jednoho z jezdců Radka Hutly a sezónu 2015 uzavřeli. 

Po dvou proklatě špatných zimách letos opět závodili a to v Chrastné u Osečné a na rybníku Hluboká u Holic v Čechách. Odjel se šampionát jednotlivců i dvojic. Úspěšní převzali poháry za svá umístění a zhodnotili i své působení na mezinárodní scéně, které nebylo díky bratrům Klatovským nijak špatné a dvě čtvrtá místa v MS družstev a v ME jednotlivců jsou velmi dobrým výsledkem našich ledařů.

Na závěr si popřáli kvalitní zimu 2016 – 2017, aby opět mohli vytáhnout své stroje a ukázat tuto nesmírně atraktivní disciplínu svým příznivcům.

Na fotografiích Jana Kobzáně z Přelouče jsou naši úspěšní ledaři Lukáš Volejník, Vladimír Višváder, Jan Pecina, Radek Hutla, Martin Běhal a Robert Růžička. Gratulujeme!

Sdílet