POZVÁNKA NA VÍKEND (13.9. – 15.09.2024)

Nadcházející víkend neslibuje nic pěkného a hlavní roli bude hrát tentokrát určitě počasí. Ideální místo ke sledování závodů bude s největší pravděpodobností televize a sociální sítě. A jestli se předpověď meteorologů naplní, dočkáme se pravděpodobně i rušení jízd nebo celých podniků.

AUTOMOBILOVÝ SPORT

RX CUP FUGLAU – RALLYCROSS CUP

O předposlední body letošní sezony českého RX Cupu a rakouského mistrovství se pojede v Rakousku, ale pozor, pouze v neděli. Větší polovinu startovního pole přiveze do MJP Areny Fuglau náš RX cup.

https://www.rallycross.cz/

FB: rallycross.cz

 

MORAVSKÝ POHÁR – SLOVAKIA RING (Slovak Karting Center)

Motokárová sezóna stále pokračuje, před námi je šestý závod seriálu Moravský Pohár, Mistrovství Slovenska a Rotax Max Challenge CZ + SK. Poslední možnost získat body do boje o tickety na Grand Finals 2024 v Sarnu a předposlední body do seriálu Moravský Pohár a Mistrovství Slovenska.

https://www.moravsky-pohar.cz/

FB: Moravský pohár

 

MOTOCYKLOVÝ SPORT

MX SHOP SEKERKA OPEN MČR JUNIORŮ A ŽEN – JINÍN

Tak tady už počasí zasáhlo, tento podnik je přesunutý na 12.10.2024. Korunovace letošních mistrů a mistryň se tedy odkládá.

FB: Czech Junior MX

 

PČR JPHZM – Kolštejnský okruh o Cenu Václava Paruse – BRANNÁ

AKTUALIZACE Z PÁTEČNÍHO DOPOLEDNE – závod v Branné musel být ZRUŠEN

Pořadatelé bojují a přípravy na závody zatím pokračují. Držíme palce a doufáme, že jim to počasí nepřekazí, protože závody historických silničních závodních motocyklů a sidecarů vždy stojí za to.

https://kolstejnskyokruh.cz/

FB: Kolštejnský okruh o Cenu Václava Paruse

Kompletní kalendář sportovních i mimosportovních akcí naleznete na úvodní straně našeho webu.

(Jan Koudelka)

Sdílet