POZVÁNKA NA VÍKEND (26.-28.7.2024)

Nadcházející víkend má být tropický, takže nejlépe bude asi u vody. Motoristická sezóna ale nekončí a i když se jedná o klidnější víkend, pár tipů pro vás máme.

43. SILMET RALLY PŘÍBRAM

Historie téhle soutěže sahá až do roku 1979 a od té doby je nedílnou součástí českých rally. V současné době se jede jako Rallysprint série soudobých a historických vozidel. Vzhledem k silné tradici a krásným rychlostním zkouškám se těší velkému zájmu jezdců i fanoušků.

https://www.rally-pribram.cz/

FB: Silmet Rally Příbram

 

MX SHOP SEKERKA OPEN MČR V MOTOKROSU JUNIORŮ A ŽEN – PŘEROV

Po letní pauze se Czech MX Junior 2024 vrací v sobotu 27. července 2024 do Přerova. Přerovská rokle se v posledních letech vrátila k pořádání motokrosových závodů a místní organizátoři se zařadili mezi nejlepší pořadatele u nás. Juniorský seriál se zároveň dostane za svou letošní polovinu a poté ho bude čekat svižný závěr sezóny. Na startu se představí kompletní česká juniorská špička společně se ženami. Přijeďte i vy do Přerova podpořit své favority a oblíbence.

https://ak-prerov.cz/

FB: Czech Junior MX

 

OPEN MČR V ZÁVODECH SILNIČNÍCH MOTOCYKLŮ NA OKRUZÍCH – SLOVAKIA RING

U našich sousedů se koná další díl MMČR v závodech silničních motocyklů, společně se slovenským, maďarským a polským šampionátem. Program závodního víkendu tak bude opravdu nabitý.

https://slovakiaring.sk/

FB: SLOVAKIA RING – official site

Kompletní kalendář sportovních i mimosportovních akcí naleznete na úvodní straně našeho webu.

(Jan Koudelka)

Sdílet