Příbram hlásí změny na tratích

S tradičním generálním partnerem, opět v letním červencovém termínu, s osvědčenými technickými rychlostními zkouškami na Sedlčansku a s typickým rallysprintovým uspořádáním se odjede další díl AUTOKLUB Rallysprint série 42. SILMET Rally Příbram 2023 ve dnech 21.-22. července. Její součástí bude i AUTOKLUB Rallysprint série v rally historických automobilů a vypsána je i Rally Legend.

Po loňské úspěšné spolupráci se opět generálním partnerem rally stala společnost SILMET. Příznivcům motorsportu a motoristům je všeobecně známá jako významný distributor pohonných hmot s působností na celém území ČR a provozuje síť 21 čerpacích stanic.

Rally chystáme v osvědčené koncepci podle úspěšně odjetých posledních ročníků. Připravujeme doprovodný program nejen pro příznivce rally ale i pro širokou motoristickou veřejnost. Zveme všechny na páteční předstartovní show, spojenou se slavnostním představením posádek ze startovní listiny“, láká diváky na příbramské náměstí T.G.M. předseda organizačního výboru Petr Šefr.

Administrativní a technické přejímky proběhnou v prostorách firmy Louwman Motor Příbram. První soutěžní vozidlo sjede ze startovní rampy v sobotu 22. července v 9.00 hod. Následovat budou dva průjezdy čtyřmi rychlostními zkouškami.

“Tradičně stavíme na jezdecky oblíbených rychlostních zkouškách z minulých ročníků se zajímavými a dobře dostupnými diváckými místy. V letošním roce jsme však pro jezdce připravili několik plánovaných i vynucených změn (uzavírky komunikací z důvodu oprav). Pouze jedna erzeta zůstane beze změny. Mohu prozradit, že nalžovická rychlostní zkouška se pojede celá v protisměru, takže diváci se můžou těšit na jinou podobu oblíbeného skoku na dublovické návsi”, říká ředitel rally Ing. Pavel Štípek.

První posádky jsou na cílové rampě očekávány před 17. hodinou. Seznam přihlášených posádek a další informace k soutěži lze najít na webu www.rally-pribram.cz.

Sdílet