Nový formát vysílání na ČT Sport

Premiérově se při úvodním podniku TrueCam Mistrovství ČR v rally 2017 představil formát vysílacích časů a pořadů ČT Sport, věnovaný právě jednotlivým podnikům tohoto šampionátu. Jak diváci jistě zaznamenali, proběhl ve středu 22. března na ČT Sport Svět motorů speciál. Tohoto premiérového diskuzního pořadu se zúčastnil pořadatel závodu JANČA – 36. Valašská rally Jaromír Tomaštík společně s pilotem Janem Černým. Tématem byl nadcházející víkendový podnik JANČA – 36. Valašská rally.
Na nový formát ČT Sport v podobě čtyř víkendových živých vstupů, rozhovorů s jezdci přímo z místa konání a speciálního dílu Světa motorů před začátkem jednotlivých rally letošního šampionátu, se mohou diváci těšit u každého závodu této sezony. 

Autoklub ČR věří, že nový přístup ČT Sport bude pro diváky zajímavý a zvýší tím mezi nimi atraktivitu rally. „Děkujeme ČT Sport za výborné nápady se studiem a přímými vstupy. Jsme rádi, že se rozvíjí spolupráce mezi Autoklubem ČR a ČT Sport, která se odráží na rozvoji popularizace motoristického sportu a těším se na opakování vysílacího schématu ČT Sport během celé letošní rally sezóny,“ komentuje nový přístup ČT Sport prezident Autoklubu ČR Jan Šťovíček

Sdílet