VÝHERCI PROJEKTU RALLY TALENT PODEPSALI SMLOUVU S AUTOKLUBEM ČESKÉ REPUBLIKY

Dne 25. 1. 2016 podepsali Karel Kupec a Václav Černín smlouvy s Autoklubem České republiky pro rally sezonu 2016. Karel Kupec zvítězil v projektu Rally Talent, který Autoklub ČR vyhlásil minulý rok pro začínající a amatérské jezdce a získal tak podporu Autoklubu ČR na letošní rally sezonu. Druhou příčku obsadil Václav Černín a vzhledem k jeho jezdeckým schopnostem byla podpora Autoklubu ČR poskytnuta také jemu.

 
„Rád bych touto cestou poděkoval týmu Autoklubu ČR, který připravil projekt Autoklub Rally Talent a umožnil nám všem poprat se o možnost profesionálně závodit v rally. Samozřejmě setkání s předními jezdci ČR byla už jen třešnička na dortu.“ říká spokojený Karel Kupec, vítěz soutěže.

Cílem soutěže Rally Talent bylo najít a podpořit mladé talentované jezdce, kteří se dosud rally sportu věnovali pouze na amatérské úrovni nebo vůbec. Celkem se přihlásilo na 79 jezdců předvádějících velmi obdivuhodné výkony. „Okamžik podpisu byl velmi důstojným formálním začátkem sezony 2016, na které usilovně pracujeme již delší dobu. Obě naše posádky čeká náročná sezona, ve které budou čelit velkému tlaku. Celý tým však dělá vše pro to, abychom na něj byli připraveni.“ sdělil Adam Eliáš za Autoklub ČR .

Sdílet