Výroční konference Komise Off-Road

Na výroční konferenci Komise Off-Road, která se konala 27. října 2017, vyhodnotil  předseda Milan Tejchman právě uplynulou sezonu 2017. Zástupci Střediska mládeže letošní sezonu vyhodnotili jako velice úspěšnou a představili své plány na sezonu 2018.
Delegáti volební výroční konference Off-Road rozhodli o pokračování stávajícího výboru pro další tříleté volební období s doplňující volbou jednoho volného místa, na které se hlásili tři kandidáti, přičemž také vzali na vědomí volbu zástupce jezdců, zvolen byl Ladislav Hanák.
Pro příští tříleté volební období byli jako členové komise zvoleni: Milan Tejchman, Miroslav Pleticha, Jakub Vymazal, Ondřej Indrák, Jiří Kadlec, Daniel Kříž, Tomáš Jeníček, Ladislav Hanák, Jaroslav Vrtělka.
Na závěr byli všichni přítomní seznámeni s vizí na sezónu roku 2018, týkající se uvedení nových divizí do MČR, zavedení funkce Racedirektora, ulehčení systému kvalifikace do finálových jízd, spolupráce na úrovni klubových závodů, spolupráce s tvorbou nových tratí, propagace sportu a jiné.  

Sdílet