Trénink vítězů Autoklub Rally Talent 2016

Trénink vítězů Autoklub Rally Talent 2016, Karla Kupce a Václava Černína, je v plném proudu. Vítěz projektu Autoklubu České republiky a na druhém místě umístěný Václav Černín absolvovali celodenní školení s cílem dokonale poznat své auto. 

Posádka Karel Kupec a Karolína Jugasová se zacvičovala v týmu Sparrow racing a trénovala samozřejmě i výměnu pneumatik a synchronizaci práce. Program obou posádek Autoklub Rally Talent zůstává prozatím zahalen tajemstvím, stejně jako spolujezdec Václava Černína. Oficiálně bude celý tým včetně partnerů a kompletního programu představen na tiskové konferenci 23. 3. 2016 v budově Autoklubu České republiky.
Cílem soutěže Autoklub Rally Talent bylo najít a podpořit mladé talentované jezdce, kteří se dosud rally sportu věnovali pouze na amatérské úrovni nebo vůbec. Celkem se přihlásilo na 79 jezdců předvádějících velmi obdivuhodné výkony. Vítězem se stal Karel Kupec a získal tak podporu Autoklubu ČR na letošní rally sezonu. Druhou příčku obsadil Václav Černín a vzhledem k jeho jezdeckým schopnostem byla podpora Autoklubu ČR poskytnuta také jemu.
Sledujte nás na facebookovém profilu Autoklub Rally Talent a Autoklub České republiky, kde se dozvíte mnoho informací jak ze zákulisí, tak informace o celém týmu vítězů tohoto projektu.

Sdílet